Aflevering 5: Reyka S1,E5

Beschrijving van de aflevering:

Nandi wordt aangevallen door de moordenaar en haar leven hangt aan een zijden draadje. Haar familie en collega's houden de wacht bij haar ziekenhuisbed en hopen dat ze weer bij bewustzijn komt. Een inval van de politie in het arbeiderscomplex leidt tot de aanhouding van Soda. Hij wordt ondervraagd door een wraakzuchtige Samuel, die Nandi toestond zijn beveiliger te verlaten. Soda wordt nu als hoofdverdachte gezien. Wanneer een politie-informant naar voren komt om Soda te identificeren, lijkt het erop dat de instincten van Samuel juist zijn. Maar Reyka gelooft dat ze een onschuldige man hebben gearresteerd en wanneer Speelman zijn advies geeft over de zaak, weet ze dat ze de verkeerde man hebben.

Show more Show less

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905