Aflevering 4: Reyka S1,E4

Beschrijving van de aflevering:

Een grondmonster dat uit de suikerrietvelden is genomen en verdwijning ervan zorgen ervoor dat het politieteam en vooral hun baas, Hector Zwane achterdochtig zijn. Reyka realiseert zich dat niet alles is zoals het lijkt tussen Hector en zijn zoon, Samuel, en dat ze elkaar zouden kunnen beschermen. Reyka weet niet wie ze kan vertrouwen, behalve dat haar relatie met Nandi sterker wordt als ze een doorbraak in de zaak krijgen: hun moordenaar is een suikerrietsnijder.

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905