Aflevering 7: Reyka S1,E7

Beschrijving van de aflevering:

Reyka speelt de schietpartij van Soda na en is geschokt te ontdekken dat alle bewijzen leiden naar één verdachte: Samuel Zwane. Onder druk van de gemeenschap en de kerk om zijn schutter te vinden, wordt Samuel gearresteerd en Hector staat erop dat hij als elke andere crimineel wordt behandeld. Wanneer het forensisch rapport binnenkomt, blijkt dat Soda koelbloedig is geëxecuteerd en dat Samuel het motief en de gelegenheid had om de moord te plegen. Het leven van Hector keert ondersteboven en hij wordt gedwongen om de demonen uit zijn verleden onder ogen te zien toen zijn dochter verdronk in een ongeluk. Reyka is vastbesloten om de onschuld van Samuel te bewijzen en uiteindelijk vindt ze nieuw bewijs om hem vrij te laten.

Show more Show less

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905