Aflevering 2: Reyka S1,E2

Beschrijving van de aflevering:

Reyka en de politie onderzoeken de zes ontbonden lichamen die in de suikerrietvelden zijn gevonden. Hector vermoedt dat het een dumpplaats is van huurmoordenaars, maar Reyka is meer overtuigd van een potentiële seriemoordenaar. Na de autopsie blijken de lichamen allemaal vrouwelijk te zijn, met bewijs van het vastbinden van handen en enkels. Dit spoort de politie aan tot het organiseren van een inval in een arbeiderspension waar een verdachte, Macingwane, wordt ontdekt. Reyka houdt Macingwane in de gaten en volgt hem naar een suikerrietveld waar ze hem betrapt op brandstichting.

Actors in episode:

Iain Glen, Kim Engelbrecht, Suraya Santos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
Reyka

Beschrijving:

Geteisterd door het verleden, onderzoekt een gebrekkige maar briljante criminele profiler een reeks brute moorden gepleegd door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905