Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Getraumatiseerd door het verlies van haar partner verstopt Helena (Hel) Brant zich voor het leven en werkt ze nachtdiensten in een anoniem callcenter in een Zweedse provinciestad. Wanneer haar vervreemde tweelingzus Siri haar vraagt of ze haar in de Italiaanse Alpen wil bezoeken, grijpt Hel impulsief deze kans aan om te ontsnappen aan haar saaie leven - hopend dat ze misschien zelfs de relatie tussen haar en haar onbetrouwbare tweelingzus kan verbeteren. Op het eerste gezicht lijkt Himmelstal een luxueus sanatorium en een pittoresk berggehucht, maar Helena realiseert zich al snel dat het in feite een beveiligde faciliteit is en dat haar tweelingzus andere beweegredenen heeft voor haar bezoek. Siri stelt voor om 24 uur van plaats te ruilen, zodat ze haar geliefde in Milaan kan bezoeken. Helena weigert aan Siri's plan mee te doen, maar wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat Siri het toch heeft gedaan.

Show more Show less

Actors in episode:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Sanctuary

Beschrijving:

Sanctuary is een 8-delige psychologische thriller die zich afspeelt in de Alpen. De vervreemde Zweedse identieke tweelingzussen Siri en Helena hebben altijd een complexe relatie gehad. Wanneer Helena een uitnodiging krijgt om Siri te bezoeken in een exclusief residentieel sanatorium in de Alpen aarzelt ze, maar denkt ze dat het een fijne vakantie zal worden. Ondanks de rust van de kliniek weigert Helena Siri's verzoek om hulp bij het regelen van een aantal zaken en om een paar dagen van plaats te ruilen, maar uiteindelijk wordt ze wakker en merkt ze dat Siri weg is. Al snel realiseert ze zich dat Siri niet terugkomt en dat de kliniek verre van een plek van herstel is. Het is een faciliteit voor het bestuderen van psychopaten. Helena zit nu gevangen in een nachtmerrie waarin niemand is wie die lijkt te zijn en iedereen gelooft dat zij Siri is. Omringd door de roofzuchtigste en manipulatiefste mensen die je je kunt voorstellen, is ontsnappen nu slechts de tweede prioriteit: gewoonweg overleven vormt Helena's eerste uitdaging.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905