Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

Silva vraagt Fisher om te onthullen welke patienten eigenlijk de geheime onderzoekers zijn, omdat hij hun mening wil weten over Siri's recente gedragsverandering. Om te voorkomen dat ze gecompromitteerd worden, stelt Fisher voor om die interviews alleen af te nemen. Redpath vertelt Silva dat er geen DNA op de hamer is gevonden, die hij doorgeeft aan een ongelovige Hel. Ze is geschokt door het nieuws. Het had niet erger kunnen zijn. De sessie wordt onderbroken. Hel wordt geinformeerd dat haar zus 'Helena' is omgekomen bij een autobrand. Hel is geschokt en realiseert zich dat ze geen kant op kan. De situatie is alleen maar erger geworden. Hel realiseert zich nu dat ze Enzo's ontsnappingsplan moet heroverwegen, alles wat nodig is om te overleven. Ze lijkt zich ervan bewust dat de jaloerse Corin haar ook van een afstandje volgt. Margot komt de hut van Hel binnen en onthult wie ze werkelijk is: Jane Taylor, een psychiater die zich voordoet als patient. Ze vertelt Hel dat ze haar verhaal gelooft. Ze besluiten met Fisher, Janes oude vriend en collega, te gaan praten.

Show more Show less

Actors in episode:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Sanctuary

Beschrijving:

Sanctuary is een 8-delige psychologische thriller die zich afspeelt in de Alpen. De vervreemde Zweedse identieke tweelingzussen Siri en Helena hebben altijd een complexe relatie gehad. Wanneer Helena een uitnodiging krijgt om Siri te bezoeken in een exclusief residentieel sanatorium in de Alpen aarzelt ze, maar denkt ze dat het een fijne vakantie zal worden. Ondanks de rust van de kliniek weigert Helena Siri's verzoek om hulp bij het regelen van een aantal zaken en om een paar dagen van plaats te ruilen, maar uiteindelijk wordt ze wakker en merkt ze dat Siri weg is. Al snel realiseert ze zich dat Siri niet terugkomt en dat de kliniek verre van een plek van herstel is. Het is een faciliteit voor het bestuderen van psychopaten. Helena zit nu gevangen in een nachtmerrie waarin niemand is wie die lijkt te zijn en iedereen gelooft dat zij Siri is. Omringd door de roofzuchtigste en manipulatiefste mensen die je je kunt voorstellen, is ontsnappen nu slechts de tweede prioriteit: gewoonweg overleven vormt Helena's eerste uitdaging.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905