Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Het lukt Hel om te ontsnappen aan de confrontatie met Carol zonder Enzo te verraden (die is onthuld als Carols handlanger, maar hem in het geheim tegenwerkt met de XO). Om Kowalska (en zichzelf) ervan te overtuigen dat ze geen psychopaat is, eist ze dat ze haar de psychopaattest geven. Silva aarzelt om dit te doen. Kowalska zoekt het hogerop en doet een beroep op Fisher, die de ware missie van het sanctuarium onthult: hij probeert eigenlijk psychopathie - de 'ongeneeslijke' aandoening - te genezen. Hel loopt langs de grenzen van de vallei om te controleren of er ontsnappingsmogelijkheden zijn. Alleen in het bos is ze er zeker van dat ze wordt achtervolgd door Carols handlangers, maar dan komt ze een jongen uit de buurt tegen die haar vertelt dat hij door een gat in de omheining naar binnen is geslopen. Opgetogen over het feit dat er een uitweg is, en bang voor wat de achtervolgende psychopaten met de onschuldige jongen zouden kunnen doen, dwingt ze hem met haar mee terug te rennen naar het gat. Hij laat haar de Dead Zone in rennen waar krachtige subsonische tegenmaatregelen haar op de grond laten vallen. Tomas komt niet van buiten. Er is geen gat. Hij is ook een patient.

Show more Show less

Actors in episode:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Sanctuary

Beschrijving:

Sanctuary is een 8-delige psychologische thriller die zich afspeelt in de Alpen. De vervreemde Zweedse identieke tweelingzussen Siri en Helena hebben altijd een complexe relatie gehad. Wanneer Helena een uitnodiging krijgt om Siri te bezoeken in een exclusief residentieel sanatorium in de Alpen aarzelt ze, maar denkt ze dat het een fijne vakantie zal worden. Ondanks de rust van de kliniek weigert Helena Siri's verzoek om hulp bij het regelen van een aantal zaken en om een paar dagen van plaats te ruilen, maar uiteindelijk wordt ze wakker en merkt ze dat Siri weg is. Al snel realiseert ze zich dat Siri niet terugkomt en dat de kliniek verre van een plek van herstel is. Het is een faciliteit voor het bestuderen van psychopaten. Helena zit nu gevangen in een nachtmerrie waarin niemand is wie die lijkt te zijn en iedereen gelooft dat zij Siri is. Omringd door de roofzuchtigste en manipulatiefste mensen die je je kunt voorstellen, is ontsnappen nu slechts de tweede prioriteit: gewoonweg overleven vormt Helena's eerste uitdaging.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905