Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

Hel heeft eindelijk iemand die in haar gelooft. Margot/Jane ontmoet Fisher in zijn kantoor en vertelt hem dat ze ervan overtuigd is dat Hel de waarheid spreekt. Fisher doet alsof hij niet overtuigd is, ondanks alle aanwijzingen die ze hem voorlegt. Jane probeert Fisher ervan te verzekeren dat ze op hun fout kunnen voortbouwen. In plaats daarvan doet hij alsof hij door haar (als Margot) is aangevallen en tasert hij haar. Hij vertelt dan aan Hel, die buiten stond te wachten, dat Margot loog. Hel vraagt om een gesprek met Silva en is ervan overtuigd dat hij haar zal geloven, aangezien ze de 'veiligheidswoorden' van de geheime onderzoekers kent. De woorden die ze hem geeft, zijn echter niet de woorden die Silva kent, waardoor Hel denkt dat hij deel uitmaakt van het plan van Fisher. Later zoekt hij ze in zijn kantoor op internet op en ontdekt hij dat Hel al die tijd de waarheid heeft gesproken. Met deze kennis besluit hij met het bewijsmateriaal contact op te nemen met de lokale politie, maar terwijl Fisher en Redpath de fout proberen te verdoezelen, komt Silva in gevaar. De volgende dag is Hel geschokt als ze hoort van Silva's ongeluk. Omdat haar opties snel opraken en ze niets te verliezen heeft, besluit ze mee te doen aan Enzo's 'kamikaze'-plan om te ontsnappen.

Show more Show less

Actors in episode:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Directors of episode:

Enrico Maria Artale

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Jaar: 2019
Sanctuary

Beschrijving:

Sanctuary is een 8-delige psychologische thriller die zich afspeelt in de Alpen. De vervreemde Zweedse identieke tweelingzussen Siri en Helena hebben altijd een complexe relatie gehad. Wanneer Helena een uitnodiging krijgt om Siri te bezoeken in een exclusief residentieel sanatorium in de Alpen aarzelt ze, maar denkt ze dat het een fijne vakantie zal worden. Ondanks de rust van de kliniek weigert Helena Siri's verzoek om hulp bij het regelen van een aantal zaken en om een paar dagen van plaats te ruilen, maar uiteindelijk wordt ze wakker en merkt ze dat Siri weg is. Al snel realiseert ze zich dat Siri niet terugkomt en dat de kliniek verre van een plek van herstel is. Het is een faciliteit voor het bestuderen van psychopaten. Helena zit nu gevangen in een nachtmerrie waarin niemand is wie die lijkt te zijn en iedereen gelooft dat zij Siri is. Omringd door de roofzuchtigste en manipulatiefste mensen die je je kunt voorstellen, is ontsnappen nu slechts de tweede prioriteit: gewoonweg overleven vormt Helena's eerste uitdaging.

Show more Show less

Acteurs:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Rating:

16+

Regisseurs:

Enrico Maria Artale

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905