Aflevering 5: Aflevering 5

Beschrijving van de aflevering:

Wanneer Hel wakker wordt, is ze duizelig van het subsonische schot waarmee ze zojuist in de Dead Zone is geraakt en is ze vastgebonden met koperdraad om haar polsen. Tomas staat op het punt om haar iets aan te doen, maar wordt tegengehouden door Enzo. Ze vluchten allebei wanneer ze personeelsleden horen aankomen en laten Hel vastgebonden op de vloer liggen. In een sessie met Silva waarin hij haar jeugd onderzoekt, herinnert Hel zich door een verhaal van vroeger dat ze aan hem vertelt de hamer die te zien was op de foto van de gewonde Svala. Ze raakt ervan overtuigd dat Siri Svala heeft aangevallen en dat de politie deze misdaad nu moet onderzoeken, en ze realiseert zich dat als ze de hamer kan vinden die is gebruikt om Svala aan te vallen, de vingerafdruk en het DNA-bewijs kunnen worden gebruikt om haar onschuld te bewijzen. Tomas breekt om wraak te nemen in bij Hel omdat zij de autoriteiten heeft verteld wat hij haar heeft aangedaan. Hij staat op het punt om haar pijn te doen wanneer Carol arriveert en tussenbeide komt, en uiteindelijk Hel vraagt om haar contactpersoon bij de XO. Ze doet alsof Tomas haar contactpersoon is en dat hij haar de kaart heeft gegeven waarop de markeringen overeenkomen met de blinde hoeken van de beveiligingscamera's. Tevreden met haar antwoord vertelt Carol haar dat hij de hamer heeft die ze zoekt en dat hij die zal bewaren totdat hij iets van haar nodig heeft. Hij heeft Hel nu volledig in zijn macht.

Show more Show less

Actors in episode:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Sanctuary

Beschrijving:

Sanctuary is een 8-delige psychologische thriller die zich afspeelt in de Alpen. De vervreemde Zweedse identieke tweelingzussen Siri en Helena hebben altijd een complexe relatie gehad. Wanneer Helena een uitnodiging krijgt om Siri te bezoeken in een exclusief residentieel sanatorium in de Alpen aarzelt ze, maar denkt ze dat het een fijne vakantie zal worden. Ondanks de rust van de kliniek weigert Helena Siri's verzoek om hulp bij het regelen van een aantal zaken en om een paar dagen van plaats te ruilen, maar uiteindelijk wordt ze wakker en merkt ze dat Siri weg is. Al snel realiseert ze zich dat Siri niet terugkomt en dat de kliniek verre van een plek van herstel is. Het is een faciliteit voor het bestuderen van psychopaten. Helena zit nu gevangen in een nachtmerrie waarin niemand is wie die lijkt te zijn en iedereen gelooft dat zij Siri is. Omringd door de roofzuchtigste en manipulatiefste mensen die je je kunt voorstellen, is ontsnappen nu slechts de tweede prioriteit: gewoonweg overleven vormt Helena's eerste uitdaging.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905