Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

Hel ontvangt een Zweedse verjaardagstaart, die blijkbaar verzonden is vanuit 'Hel'. Ze ziet het als een verhulde beschimping van buiten, een privebericht. Ze laat het aan Silva zien en smeekt hem om te onderzoeken waar de taart vandaan komt, aangezien ze ervan overtuigd is dat het zal bewijzen dat Siri hem heeft gestuurd. Hel spreekt met Enzo af die voorstelt dat ze zijn ontsnappingsplan volgt, in plaats van te vertrouwen op Carols welwillendheid. Ze is echter vastbesloten om de hamer te vinden en is van plan om in te breken in Carols chalet wanneer hij 's nachts met Enzo op pad is. Enzo gaat ermee akkoord. In het donker gebruikt Hel haar kopie van de cameratoezichtkaart om zich onopgemerkt te verplaatsen, en breekt ze in Carols chalet in. Ze gaat op zoek, maar komt er al snel achter dat ze niet alleen in de woning is. In haar poging te ontsnappen, slaat ze per ongeluk een deur dicht tegen het gezicht van de andere persoon, waardoor die valt en onder aan de keldertrap belandt. Hel realiseert zich dat het Tomas was en heeft nu misschien een kind gedood. Carol regelt een ontmoeting met het hoofd van de beveiliging Redpath en Hel, waarbij hij een bebloede hamer overhandigt en Hel ervan beschuldigt iemand te hebben vermoord.

Show more Show less

Actors in episode:

Josefin Asplund, Lorenzo Richelmy, Barbara Marten

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
CANAL+ Series
Sanctuary

Beschrijving:

Sanctuary is een 8-delige psychologische thriller die zich afspeelt in de Alpen. De vervreemde Zweedse identieke tweelingzussen Siri en Helena hebben altijd een complexe relatie gehad. Wanneer Helena een uitnodiging krijgt om Siri te bezoeken in een exclusief residentieel sanatorium in de Alpen aarzelt ze, maar denkt ze dat het een fijne vakantie zal worden. Ondanks de rust van de kliniek weigert Helena Siri's verzoek om hulp bij het regelen van een aantal zaken en om een paar dagen van plaats te ruilen, maar uiteindelijk wordt ze wakker en merkt ze dat Siri weg is. Al snel realiseert ze zich dat Siri niet terugkomt en dat de kliniek verre van een plek van herstel is. Het is een faciliteit voor het bestuderen van psychopaten. Helena zit nu gevangen in een nachtmerrie waarin niemand is wie die lijkt te zijn en iedereen gelooft dat zij Siri is. Omringd door de roofzuchtigste en manipulatiefste mensen die je je kunt voorstellen, is ontsnappen nu slechts de tweede prioriteit: gewoonweg overleven vormt Helena's eerste uitdaging.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905