•  
 • Meer glamour op je tv met TLC

  Meer glamour op je tv met TLC

  5 februari 2018 - Ontdek iets bijzonders


  Het wachten is voorbij en we zijn zeer enthousiast om deze bijzondere zender met jullie allemaal te delen. Voor alle veeleisende bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en trendsetters, vanaf nu geniet je van een geweldige mix van entertainment en originele programma's bij onze nieuwe zender TLC.


  Nu beschikbaar op nummer 30, brengt TLC inspirerende verhalen van gewone mensen die een bijzonder en soms een beetje over the top leventje leiden. TLC, dat is het echte leven, maar dan net even anders bekeken.


  TLC is beschikbaar vanaf Basic Light en kijk je via onze interactieve decoders van het type MZ-101 en MP-201, maar vergeet zeker niet je toestel te verbinden met het internet. En als je helemaal wilt TLC binge-watchen, kan je 'm ook nog eens live kijken op al je schermen via onze Live TV app.  Say Yes to the Dress: Bridesmaids

  Say Yes to the Dress: Bridesmaids

  Woensdag om 19u45

  Twee bruiden maken de fout om hun bruidsmeisjes hun eigen jurk te laten kiezen. Lori en haar team grijpen in zodat de trouwpartijen niet op een bonte vertoning uitdraait.  90 Days To Wed: Before the 90 Days

  90 Days To Wed: Before the 90 Days

  Zaterdag om 21u00

  Kan je verliefd worden op iemand die je alleen online kent? Zes Amerikanen die denken hun ware liefde gevonden te hebben, vliegen de wereld over voor een eerste ontmoeting.  Long Island Medium

  Long Island Medium

  Zondag om 20u10

  Theresa Caputo is een doodgewone moeder op Long Island, behalve dan dat ze met de doden praat. Ze heeft al veel sceptici overtuigd en heeft ondertussen een wachtlijst van meer dan twee jaar.  Will & Grace

  Will & Grace

  Zaterdag 13 februari 20u30

  Elf jaar na de laatste aflevering waren fans van "Will & Grace" niet zeker wat ze konden verwachten van het nieuwe seizoen. Gelukkig zijn Will, Grace, Karen en Jack niets veranderd in het afgelopen decennium, zoveel is duidelijk.


   
 • Travelxp HD brengt je tv naar verre oorden

  Travelxp HD brengt je tv naar verre oorden

  5 februari 2018 - Ontdek iets bijzonders


  Het grijze winterweer doet je waarschijnlijk verlangen naar zon, zee en strand, dus hoog tijd om nu al inspiratie op te doen voor je volgende vakantie. Voor alle ontdekkingsreizigers, avonturiers en jetlag-strijders, met Travelxp HD droom je volledig weg in de meest exotische bestemmingen ter wereld.


  Travelxp HD brengt je dichter bij de natuur, nieuwe culturen en mensen van over de hele wereld. Laat je inspireren door talloze documentaires en programma's met een avontuurlijk tintje die zorgen voor een koffer vol ideeën voor je volgende reis. Nu beschikbaar aan gate uhm... op nummer 27 in Basic+. Wanneer vertrekken we?  Backpack: India

  Backpack: India

  Elke weekdag om 21u00

  Backpack is het verhaal van een solo-reiziger op missie om het karakter, de schoonheid en complexiteit van verschillende plaatsen in de wereld te ontdekken. Dit seizoen trekken we doorheen India. In deze unieke reeks verkennen we de prachtige locaties, de eeuwenoude monumenten en de rijke keuken van de vele specerijenregio's die het land te bieden heeft.  Landmarks: Vigeland Park

  Landmarks: Vigeland Park

  Woensdag om 19u15

  Bezienswaardigheden zijn de hoeksteen van het culturele en historische belang van een land. In deze reeks gaan we op zoek naar monumenten, locaties en historische gebouwen die aan de basis liggen van de lokale cultuur. Bekend voor zijn meer dan 200 sculpturen, is het Noorse Vigeland Park in Oslo een absolute toplocatie. Stuk per stuk zijn ze gemaakt door één artiest: Gustav Vigeland.  Xplore Spain

  Xplore: Spain

  Donderdag om 22u30

  Verken talloze bruisende en gastronomische toplocaties in Spanje en ontdek enkele goedbewaarde geheimen van de lokale culinaire tradities. Starten doen we in Valencia. Deze warme, Mediterraanse stad herrijst elke jaar tijdens Las Fallas. Verdoken in de schaduw van Barcelona en Madrid, lijkt de stad haar cosmopolische vitaliteit en culturele verscheidenheid perfect te combineren.  Heritage

  Heritage: Sigiriya

  Zaterdag om 20u00

  Deze unieke locaties staan op de Werelderfgoedlijst UNESCO en fascineren generaties lang met hun schoonheid, architectuur en compositie. In deze aflevering gaan we naar de Sigiriya site, ofwel de "Leeuwenberg van Sri Lanka" genoemd in de volksmond. Dit majestueus fort, geschilderd met schitterende fresco's in de galerijen en trappen daalt af in de mond van een gigantische stenen leeuw.


   
 • Ontdek ons bijzonder filmaanbod

  Ontdek ons bijzonder filmaanbod

   10 augustus 2017 - Ontdek iets bijzonders

  TV VLAANDEREN Live TV biedt je een uitgebreide filmcatalogus van meer dan 500 films voor bij jou thuis of onderweg op al je schermen. De grootste blockbusters en all-time klassiekers kan je kijken waar en wanneer je wilt. Ontdek de laatste premières, kijk gratis trailers van je favoriete films en nodig je vrienden en familie uit voor een relaxe filmavond.  


  Hoe kan ik een film huren?

  Allereerst heb je geen extra abonnement nodig! De filmcatalogus is vrij toegankelijk op je compatibele decoder, online op je pc en via de gratis optie Live TV in je huidig tv-abonnement. Heb je nog geen Live TV? Met Live TV kijk je je favoriete tv-programma's waar en wanneer je wilt en kan je films huren uit onze filmcatalogus.

  Hier is hoe je Live TV activeert voor je tv-abonnement:
  Meld je aan op MIJN TV VLAANDEREN (of maak een nieuwe account aan als je die nog niet hebt), ga naar Mijn producten en bij Wijzig abonnement activeer je de gratis optie Live TV voor jouw abonnement en je bent klaar om
   een film te huren uit onze filmcatalogus:  


  Op tv met een compatibele decoder

  Onze interactieve decoders van het type MZ-101 en MP-201 zijn compatibel om onze filmcatalogus te gebruiken. Om toegang te krijgen tot het filmaanbod moet je decoder verbonden zijn met het internet. Hiervoor kan je een netwerkkabel gebruiken die je langs de achterkant van je decoder aansluit met de modem van je internetprovider. Herstart je ontvanger en druk op Menu op je afstandsbediening. Ga bij Algemeen doorheen de Installatiehulp om de internetverbinding toe te voegen. Als je hier helemaal door bent, ga je vervolgens naar Menu > Instellingen > Algemeen > Betaal pincode om een pincode in te stellen. Deze zal je nodig hebben elke keer je een film wilt huren. Je bent nu klaar om films te kijken op je tv.

  1. Druk op Menu op je afstandsbediening en ga naar Film op aanvraag.
  2. Selecteer een film die je wilt huren.
  3. Selecteer Huur film.
  4. Kies de kwaliteit van de film, hd of sd.
  5. Bevestig met OK op Betaling accepteren.
  6. Geef je betaal pincode in en klik op Film bekijken.


  Op je pc

  1. Ga naar http://livetv.tv-vlaanderen.be en meld je aan.
  2. Selecteer een film die je wilt huren.
  3. Klik op de detailpagina van de film op Huur film.
  4. Kies de kwaliteit van de film, hd of sd.
  5. Geef je betaal pincode in en klik op Film bekijken.


  Op je smartphone of tablet met de Live TV app

  Momenteel is het nog niet mogelijk om een betaling te doen in onze app voor het huren van een film. Als je een film wilt kijken op je smartphone of tablet, doe je eerst de "huuraankoop" op je pc of tv om zo de film beschikbaar te maken in je Live TV op al je schermen.

  1. Ga naar http://livetv.tv-vlaanderen.be en meld je aan.
  2. Selecteer een film die je wilt huren.
  3. Klik op de detailpagina van de film op Huur film.
  4. Kies de kwaliteit van de film, hd of sd.
  5. Geef je betaal pincode in en klik op Film bekijken.
  6. Download de Live TV app voor Android of iOS.
  7. Open de app op je smartphone of tablet en meld je aan.
  8. Open linksboven het menu en onder Over > Mijn account vind je je gehuurde film terug.


  Hoeveel betaal ik voor een film?

  Onze filmcatalogus heeft 2 categorieën:

  SVOD
  De films van de SVOD categorie zijn gratis beschikbaar en kan je onmiddellijk huren. Je herkent ze aan het onderstaande logo in de cover van de film:

  Gratis film  

  TVOD
  De films van de TVOD categorie zijn, afhankelijk van welke film je wilt huren, beschikbaar vanaf €1,99 tot €4,99. Je herkent ze aan het onderstaande logo in de cover van de film:

  Films van Moviemaxx  

  De betaling van een huurfilm doe je met een persoonlijke betaal pincode. Deze pincode kan je instellen op je pc via http://livetv.tv-vlaanderen.be, rechtsboven bij Instellingen, of op je compatibele decoder via Menu > Instellingen > Algemeen > Betaal pincode. Het bedrag van de gehuurde film komt automatisch op je gebruikelijke aanrekening van je tv-abonnement.

  Een film die je huurt is 48 uur lang beschikbaar en je kan hem in die tijd zoveel als je wilt kijken en herbekijken op tv en alle mobiele toestellen waarop je de Live TV app hebt geïnstalleerd.

  Ben je klaar om je tv om te toveren tot een ware home cinema? Ontdek nu het ruime filmaanbod aan actiefilms, thrillers, komedies, science fiction, dramatoppers en nog veel meer om uit te kiezen en dat allemaal in de beste beeld- en geluidskwaliteit.


   
 • Live TV

  Aan de slag met Live TV

  14 juli 2017 - Ontdek iets bijzonders

  Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma's waar je ook bent en wanneer je wilt én dat zonder extra kost. Live TV kijk je op je smartphone, tablet of laptop. Afhankelijk van je zenderpakket, kan je kiezen uit een ruim zenderaanbod van 59 tv-zenders.  


  Welke tv-zenders krijg ik via Live TV?

  Je tv-aanbod is afhankelijk van welk zenderpakket je hebt.

  Basic Light:
  Eén HD, Canvas HD, vtm HD, VIER HD, VIJF, Q2 HD, ZES, Vitaya, CAZ, Ketnet, vtmKzoom, Kadet, TVL, ATV, TV OOST, Discovery Channel, National Geographic Channel HD, Animal Planet, EDGE Sports HD, esports TV HD, TV Oranje, 192TV, Hustler TV, Al Jazeera International en Bloomberg.
   

  Basic:
  Eén HD, Canvas HD, vtm HD, VIER HD, VIJF, Q2 HD, ZES, Vitaya, CAZ, Ketnet, vtmKzoom, Kadet, TVL, ATV, TV OOST, Spike, Nickelodeon, Nick Jr, Duck TV, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Discovery Channel, National Geographic Channel HD, Animal Planet, Fine Living HD, Travel Channel HD, EDGE Sports HD, esports TV HD, VH1, VH1 Classic, MTV, MTV Music, The Q You HD, TV Oranje, 192TV, Hustler TV, Brazzers TV, Al Jazeera International en Bloomberg.
   

  Basic+:
  Eén HD, Canvas HD, vtm HD, VIER HD, VIJF, Q2 HD, ZES, Vitaya, CAZ, Ketnet, vtmKzoom, Kadet, TVL, ATV, TV OOST, Spike, Nickelodeon, Nick Jr, Duck TV, Boomerang, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic Channel HD, NatGeo Wild HD, Fine Living HD, Food Network HD, Travel Channel HD, Investigation Discovery, EDGE Sports HD, esports TV HD, Auto MotorSport Channel HD, Nautical Channel, VH1, VH1 Classic, MTV, MTV Music, Brava HD, iConcerts, Classica HD, The Q You HD, TV Oranje, 192TV, La Une HD, La Deux, La Trois, RTL-TVI HD, Club RTL, Plug RTL, Hustler TV, Brazzers TV, Vivid TV, Penthouse 1 HD, Reality Kings, Al Jazeera International en Bloomberg.
   


  Hoe kan ik Live TV krijgen?

  Heel eenvoudig want het is gratis inbegrepen in je tv-abonnement.

  1. Meld je aan op MIJN TV VLAANDEREN (of maak een nieuwe account aan als je die nog niet hebt), ga naar "Mijn producten" en bij "Wijzig abonnement" activeer je de optie Live TV voor jouw abonnement en je bent klaar om live tv te kijken online of met onze gratis Live TV app.  

  2. Download de TV VLAANDEREN Live TV app.

  3. Meld je aan op Live TV met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN. Nog geen account? Registreer je hier.


  Beheer je Live TV toestellen

  Er zijn enkele zaken waar je best rekening mee houdt wanneer je je Live TV toestellen beheert.

  Je kan de Live TV app tot op 5 verschillende toestellen installeren en gebruiken met je account. Live tv-kijken kan je met je account op 2 toestellen op hetzelfde moment.

  Heb je de installatielimiet bereikt? Dan kan je op elk moment op één van je toestellen de app verwijderen en installeren op een nieuw toestel.


  Kan ik tv-programma's ook herbekijken?

  Sinds kort kan je bepaalde programma's die afgelopen zijn tot 7 dagen terug herbekijken. We starten met een klein aanbod, afhankelijk van je tv-pakket: Discovery Channel, Eurosport 1 HD, esports TV HD en 192TV, maar we zijn wel druk bezig om dit aanbod zo snel mogelijk voor je verder uit te bouwen. Deze functionaliteit is gratis beschikbaar.  


  Wat als ik naar het buitenland ga?

  De kijkrechten van de beschikbare tv-zenders in Live TV zijn enkel geldig voor België. Als je naar het buitenland gaat, kan je dus wel de tv-gids raadplegen, maar je kan niet live tv-kijken.


  Kan ik het filmaanbod ook kijken op de app?

  Ja hoor! De filmcatalogus is gratis beschikbaar in de Live TV app en online op livetv.tv-vlaanderen.be. Je betaalt per film die je huurt een prijs die je vindt bij de geselecteerde titel. De SVOD categorie bevat films die je gratis kan huren. Eens je bevestigt om een film te huren, blijft hij 48u lang beschikbaar voor je account.

  Zo, nu ben je helemaal mee over Live TV, ontdek hier meer bijzonders en vergeet zeker niet de gratis optie te activeren!