Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

New Babylon is een stad die is uitgehakt in het hart van een gebied waar alles stil lijkt te staan, net als de bewoners daar, mensen van elke sekse en kleur. Dit carrousel van angst en hoop wordt geleid door de oprichter John Ellis en zijn toekomstige vrouw Sarah, een jonge verloskundige. John heeft drie zonen, Seymour, Phillip en Kevin. Met name Seymour deelt niet de ideeën van zijn vader, hij staat expliciet lijnrecht tegenover hem en verwerpt zijn relatie met Sarah, die hij zelf vurig bemint. De stad is verarmd, de bewoners beginnen te vertrekken. Het weinige geld dat ze hebben, wordt verdiend door de weddenschappen van witte mannen uit Elmdale, die naar New Babylon komen om te drinken, te feesten en te gokken op gevechten die door John worden georganiseerd.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905