Aflevering 5: Aflevering 5

Beschrijving van de aflevering:

Er is een felle confrontatie tussen Seymour en zijn vader John. John weet dat hij alles zal doen om Sarah te krijgen, terwijl Sarah haar volk aanmoedigt om weer in hun droom te geloven. In het bos ontvangt Elizabeth een document van Aaron, maar Seymour verschijnt. Hij had Aaron gevolgd om deze uitwisseling te voorkomen. Hij richt zijn wapen op Elizabeth, maar zij weet dat hij de trekker nooit zal overhalen omdat hij net zoals zij zijn vader van de troon wil hebben. Elizabeth nodigt hem nogmaals uit om zich bij haar aan te sluiten. Seymour keert verward terug naar New Babylon en vertelt zijn vader dat Aaron een verrader is, maar John betrekt hem direct bij een andere missie om olie te verkopen.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905