Aflevering 3: Aflevering 3

Beschrijving van de aflevering:

Wanneer Elizabeth hoort over de bankroof gaat ze tekeer en doodt ze de mogelijke medeplichtigen van John. Daarna beveelt ze Aaron, een van haar bedienden, om New Babylon binnen te dringen en de informatie die ze nodig heeft te verzamelen. Ondertussen gaan Django, John, Kevin en Phillip naar Nagadoches om een olieboor te kopen van Walter, een vriend van John. Tijdens de reis overnachten ze. Django maakt gebruik van de duisternis om naar John te gaan met de bedoeling om hem te doden, maar wanneer John hem vertelt hoe hij Sarah als klein meisje vond (als enige overlevende van de aanval op haar familie) en haar adopteerde als dochter, legt Django zijn pistool neer en transporteren zijn herinneringen hem terug naar het verleden.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905