Aflevering 9: Aflevering 9

Beschrijving van de aflevering:

Om Sarahs redding te vieren, besluit John de poorten van New Babylon te openen en de wereld uit te nodigen om deel te nemen aan zijn carnaval: de Nacht van de Geesten. Kosten noch moeite wordt voor de voorbereidingen gespaard, omdat hij wil dat mensen weer gelukkig zijn, zich herenigen en hij wil vooral dat hij en Sarah de geesten van hun verleden verdrijven. Maar Sarah begint met pijn terug te denken aan de nacht waarop ze John ontmoette. De nacht waarop haar familie werd vermoord. En ze beseft dat John er misschien dichter bij betrokken was dan ze aanvankelijk dacht. Of misschien is het allemaal gewoon een droom. Misschien is het tijd om blij te zijn en te feest vieren met de anderen.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905