Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

De olie stroomt rijkelijk uit de bron onder de ogen van de bevolking van New Babylon. Maar Django's blik brengt ons terug naar het verleden: we zien zijn familie in diepe armoede, Sarah die ziek is en Elijah die aan Django bekent dat de afstand tussen hen hem pijn doet. De situatie in het heden is heel anders: de olie-rijkdom moet beheerd worden. Seymour stelt voor om de olie te verkopen en die over water te vervoeren zodat Elizabeth hun handel niet ontdekt. Django besluit om met hem mee te gaan. Maar voor ze vertrekken, vertelt Sarah hem nogmaals weg te gaan. Als John er namelijk achter komt dat hij bij de Confederatie hoort, zal hij hem doden.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905