Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

We ontmoeten Elizabeth, de Dame, wanneer ze 's nachts naar een bordeel gaat. Vermomd als cowboy vermoordt ze alle prostituees en klanten en steekt ze het in brand. Daarna gaat ze naar huis, waar iemand op haar wacht. Het is Adam, haar zoon, een blinde en gehandicapte jongen. Ondertussen ontdekt Sarah bij haar terugkeer in New Babylon dat er een oliereservoir onder de stad ligt. John en Sarah gaan naar Elmdale om de bank om een lening te vragen waar ze een olieboor mee kunnen kopen om de ontdekte olie mee te winnen. Elmdale is precies het tegenovergestelde van New Babylon. Het is beschaafd, vol vooroordelen en wordt geleid door de Dame die een diepe haat voor John Ellis koestert.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905