Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

Sarah, Kevin en de anderen worden aangevallen door de bende van Bolton. Iedereen wordt gedood, behalve Sarah en Kevin. Omdat Sarah en Kevin die nacht niet terugkomen, vrezen Django en John dat er iets met hen gebeurd is. Samen met Phillip en Borowka gaan ze naar hen op zoek en uiteindelijk vinden ze sporen die ze naar de plek van de aanval leiden. Er zijn drie stoffelijke overschotten van de mannen die met Kevin waren. Het is een slachtpartij. Maar toch vinden ze geen sporen van Kevin of Sarah. Intussen zijn Sarah en Kevin gevangenen van de bende van Bolton, en Leonard stuurt zijn partner Saro om Elizabeth te informeren dat hij meer geld wil omdat hij Sarah en Kevin gevangen heeft genomen.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905