Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

John en Django keren terug naar New Babylon en ontdekken dat Sarah haar leven heeft geriskeerd om Seymour tegen te houden. Django is erg trots op wat Sarah heeft gedaan en beseft hoeveel zij om New Babylon geeft. Hij raakt ervan overtuigd dat zijn dochter nu iets in haar leven heeft: een plek, een thuis, een doel. En hij wil haar nu meer dan ooit helpen. John is ook trots, maar tegelijkertijd drijft het feit dat zijn zoon New Babylon is binnengedrongen en mogelijk Sarah heeft vermoord, hem in een spiraal van onzekerheid en paranoia. Uiteindelijk raakt hij ervan overtuigd dat New Babylon niet veilig genoeg is en investeert hij de opbrengst van de olie in wapens en versterkingen.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905