Aflevering 10: Aflevering 10

Beschrijving van de aflevering:

Phillip gaat met zijn mannen naar Elmdale en doodt een hele familie van witte mensen. Elizabeth heeft eindelijk een goede reden om haar propaganda en samenstelling van een leger van vrijwilligers, die New Babylon zullen vernietigen in naam van God, te rechtvaardigen. John weet dat New Babylon tot de grond toe verwoest zal worden en verwijt zijn zoon Phillip wat hij heeft gedaan. John straft hem hevig en al het gepraat over slachtingen helpt Sarah te herinneren wat er echt is gebeurd met haar familie: John zocht Julian Wright, de man die Andrew, zijn eerste zoon, had vermoord, en toen hij uiteindelijk zijn huis vond met zijn dronken soldaten, liep de situatie uit de hand waarna een bloedbad volgde.

Show more Show less

Actors in episode:

Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Westerns Drama
CANAL+ Series
Django

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905