Aflevering 10: Aflevering 10

Beschrijving van de aflevering:

Eleonora ontdekt dat Alessi een affaire heeft met haar zus, Stefania, maar vertelt haar op advies van Cagliostro niet dat hij de baas is van een gevaarlijke criminele organisatie, Phoenix. Cagliostro wil Vanessa erbuiten houden, waardoor een verdrietige Vanessa zich buitengesloten voelt. Cagliostro en Eleonora krijgen vader Giulio te pakken en hij bekent de leden van het Phoenix-broederschap te hebben gechanteerd, maar zegt dat in opdracht van Rambelli te hebben gedaan. Omdat hij in de gevangenis zit, kan hij het niet zelf doen. Vader Giulio wordt zelf ook gechanteerd door Rambelli, die het mysterieuze boek over graaf Cagliostro in handen heeft. Het boek bevat alle geheimen van de criminele activiteiten van het broederschap. Op hetzelfde moment wordt Rambelli vrijgelaten uit de gevangenis, maar hij wordt vermoord zodra hij thuiskomt en het boek verdwijnt nogmaals. Het bewijs leidt naar Jonas. Hij blijkt samen met Rambelli in de jaren 80 een kluisje te hebben leeggeroofd waar het boek over Cagliostro in zat. Jonas heeft het boek toen verborgen in plaats van het aan Rambelli te overhandigen. Meteen daarna werd Jonas neergeschoten, waardoor hij 30 jaar in coma kwam te liggen. Nu wordt hij beschuldigd van wraakmoord op Rambelli en meegenomen naar het politiebureau, waar Cagliostro te horen krijgt dat Jonas en Silvia zijn ouders zijn.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

CANAL+ Series
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905